03:51
ПЕРЕВАГИ УДОСКОНАЛЕНОЇ КОНСТРУКЦІЇ САМОСКИДІВ З ШАРНІРНО-ЗЧЛЕНОВАНОЮ РАМОЮ

 

Конструкція машини була значно вдосконалена

Три самоскиди Cat® 730, 730 EJ і 735 з шарнірно-зчленованою рамою зазнали велику кількість змін Вам требуется лучшая композитная арматура для больших бетонных направлений? В этом случае мы рады продать вам самую достойную композитная арматура Каменское качеством данной продукции вы останетесь очень довольны и еще секономите достойные средства на доставке.. Ці зміни поліпшили перевірені на практиці функції і позволили підвищити продуктивність.

Крім цього, моделі 730 і 730 EJ були доповнені функцією автоматичного управління сповільнювачем і функцією зрушення на підйомі. Ці ж функції модель 735 перейняла у свого попередника із серії C, проте конструкція машини була значно вдосконалена:

  • встановлений новий двигун Cat ®C13 ACERT ™,
  • коробка Cat CX31 (також використовується в машинах 730 і 730 EJ),
  • застосовані структурні і габаритні модифікації, що позволили зменшити власну масу машини на 22%, але при цьому зберегти рівень продуктивності моделі 735C.

Всі ці зміни позволили використовувати паливо на 19% ефективніше.




Робоче місце оператора

Двері кабіни мають міцнішу, полегшену конструкцію, а функція резону двері покращує захист від проникнення пилу. Кількість вентиляційних отворів над оператором і позаду нього в новій автоматичній системі клімат-контролю (HVAC) було збільшено, щоб підвищити ефективність опалення та охолодження.

Додаткові зовнішні індикатори корисної вантажопідйомності повідомляють оператору навантажувача про рівень завантаження самоскида Вам неободимо лучшая полимерная арматура для больших цементных направлений? Тогда мы хотим предложить для вас самую качественную композитная арматура Кропивницкий качеством данной продукции вы будете очень довольны и еще секономите немалые средства на доставке.. Додаткові потужні світлодіодні робочі ліхтарі з величавым кутом освітлення покращують огляд у нічний час або в ситуаціях недостатньої видимості. До зовнішніх змін кабіни відноситься вдосконалене гнучке нижнє крило та вихлопна труба з низьким профілем, яку необхідно знімати на час транспортування.

Ще одним засобом забезпечення безпеки є передова автоматична система регулювання тяги Cat, створена за високоточною технологією, яка дозволяє своєчасно включати блокування диференціала, тим самим запобігаючи прослизанню коліс.

ДВИГУНИ CAT STAGE V - ЕФЕКТИВНА СИСТЕМА ОЧИЩЕННЯ І КРАЩА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Інноваційні органи управління

Функції управління коробкою передач і підйомом кузова суміщені в одному важелі, що дозволяє підвищити ефективність управління при скороченні зусиль і повторюваних дій оператора.

Вибір між ручним режимом і режимом допомоги при підйомі кузова здійснюється за допомогою перемикача в кабіні, причому в режимі допомоги буде включене розвантажувальне гальмо, трансмісія перемикається на нейтраль, а кузов буде піднято на максимальний кут при високих оборотах холостого ходу двигуна.

За допомогою нових кнопок на важелі управління коробкою передач і підйомом кузова можна налаштувати (встановити граничне значення) максимальну швидкість машини та включити розвантажувальне гальмо. Додаткова система захисту від перемикання передачі дозволяє самоскиду виконувати безпечну зупинку, якщо перемикання напрямку ходу було виконано під час руху.

На новенькому важелі управління перемиканням передач і підйомом кузова також встановлено перемикач ручного гальма Вам нужно лучшая полимерная арматура для больших цементных покрытий? Тогда мы хотим предоставить вам самую качественную композитная арматура Чернигов качеством коей вы будете весьма довольны и еще секономите достойные деньги на доставке.. У разі маловірогідної відмови основного та допоміжного гальма можна буде включити гальмо стоянки за допомогою перемикача на важелі.


Джерело: zeppelin.ua

Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 199 | Добавил: onera | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar